Justin Damen zaterdag SkyLine Sport op zaterdag (Foto Peter Kuijpers)
Justin Damen zaterdag SkyLine Sport op zaterdag (Foto Peter Kuijpers) Justin Damen zaterdag SkyLine Sport op zaterdag (Foto Peter Kuijpers)

Sport op zaterdag met Justin Damen 

Sport 110 keer gelezen

UDEN/VEGHEL – Udenaar Justin Damen speelt alweer voor het tweede seizoen bij Erp. Kwam van de reserves van UDI'19 naar Sportpark Den Uil. Vorige week wegens een zeurende enkele blessure bleef het bij een reservebeurt op de bank in Nistelrode. Zaterdag is hij een uur lang gast in zaterdagse sportprogramma.

Verder in het programma de reguliere gesprekken met Bas Gösgens en Erwin van Breugel de respectievelijk spelen tegen Gestel en EHC. Hockey. Udense Maartje Krekelaar en Veghelse Joosje Burg speelden om 11.30 uur de return tegen Laren in de play-offs. We blikken met ze terug. Attacus uit Veghel ontvangt om 20.00 uur in de Zwijsen-Sporthal BV Groningen in de 'Final Four' een vooruitblik met coach Paul van Asseldonk.

Stem af dan hoeft u  niets te missen. SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant