Jeroen Denissen (rechts)
Jeroen Denissen (rechts)

5I: SCV'58-trainer Jeroen Denissen treft oude bekende

Voetbal 85 keer gelezen

MEGEN | Voor Sander Janssen is het duel tussen Ulysses en SCV'58 bijzonder. De trainer van Ulysses voetbalde twee jaar geleden nog bij SCV'58 onder leiding van Jeroen Denissen. Komende zondag staan beide trainers tegenover elkaar in Megen.

Denissen verwacht een zeer gemotiveerd Ulysses. "Sander zal verwacht ik zijn manschappen tot op het bot motiveren om voor de winst te gaan. Ze zijn in goede doen, want ze hebben vier keer gewonnen in de laatste vijf wedstrijden. Bij ons is dat anders met vier nederlagen en twee overwinningen in de laatste zes wedstrijden. Natuurlijk gaan wij ook voor de overwinning in Megen, dat is duidelijk. Iedere wedstrijd staat op zich en we proberen zo hoog mogelijk te eindigen. We staan nu keurig vierde en dat in ons debuutjaar in de vijfde klasse." Hij vervolgt: "In deze klasse kan iedereen van iedereen winnen bij een goede dag. Herpinia steekt er bovenuit met Vorstenbossche Boys als goede tweede. Daaronder ligt het redelijk bij elkaar, op Ruwaard en VCO na. Dat is ook het leuke aan deze competitie, iedereen kan nog schuiven op de ranglijst."

Blessure
SCV'58 mist in Megen laatste man Matijs Raaijmakers met een enkelblessure. "Het is waarschijnlijk einde seizoen voor hem. Nu mogen andere spelers opstaan en dit invullen op hun manier. Ik ben van mening dat ik die kwaliteiten in de groep bezit om het beste eruit te halen per individu."

Biertje
De eerste wedstrijd in Velp werd door SCV'58 gewonnen. Zondag een nieuwe ontmoeting tussen beide ploegen. "Ik denk dat het een spannend duel gaat worden, een zware kluif voor ons. Dat de beste uiteindelijk mag winnen. Ik heb wekelijks contact met Sander en na de wedstrijd zal het biertje samen goed smaken."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant