Korfrakkers voor de tiende maal bekerwinnaar. hier geflankeerd door de jeugd
Korfrakkers voor de tiende maal bekerwinnaar. hier geflankeerd door de jeugd Korfrakkers voor de tiende maal bekerwinnaar. hier geflankeerd door de jeugd
+audio

Korfrakkers pakt beker na zege op Be Quick

Sport 65 keer gelezen

DEN DUNGEN – Op de velden van Flash in Den Dungen werd de bekerfinale gespeeld tussen Korfrakkers en Be Quick. Een herhaling van de zaalfinale in maart. Ook nu trokken de Erpsen aan het langste eindje.

Het werd een eenzijdige strijd waarbij Korfrakkers de boventoon voerde. Vooral het benutten van vrije worpen had Be Quick geen antwoord. Na een ruststand van 13-5 kwam er in de tweede helft een heel ander Be Quick. Het spel bij de Erpsen werd slordiger. Be Quick scoorde twee maal voordat de Korfrakkers machine weer op stoom kwam. De Erpsen geloofden het wel en Be Quick was totaal niet bij machte om het De Korfrakkers nog lastig te maken. Coach Kop-Jansen gunde het vier wisselspeelsters om ook nog hun opwachting te maken in deze finale. Ondanks dat Be Quick in de tweede helft meer scoorde dan De Korfrakkers waren het toch de Erpsen die met hun 10e bekertitel aan de haal gingen. Eindstand 16-11.

Gesprek maandagmorgen op SkyLine met Jacques Kop Jansen coach van Korfrakkers

Beluister hier het fragment

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant