Volop actuele sport op uw radio
Volop actuele sport op uw radio Volop actuele sport op uw radio

Kampioen Handel in de spotlights bij sport op zaterdag

Sport 180 keer gelezen

UDEN/VEGHEL – Handel had even een dipje, maar werd uiteindelijk de verdiende kampioen in 4F. Een puike prestatie van trainer Henri van Wanrooy die morgen in het eerste uur gast is bij het SkyLine sportprogramma. Met hem komt mee aanvoerder Peter van den Bosch en gaan een uurtje in gesprek met Hans Smits en Peter Kuijpers over hun club: Handel.


De trotse Henri van Wanrooy met een replica van de kampioensschaal

De indoorsporten zijn op Korfbal na passé dus de volle aandacht voor het voetbal. Zondag is er de laatste speelronde waar nog verschillende kampioenen, maar ook degradanten kunnen vallen.  Super spannend in Sint Oedenrode bij Rhode – Avanti'31 en wat te denken in Nistelrode bij Prinses Irene – Volharding. Volop aandacht aan deze mooie en spannende paringen. UDI'19 moet morgen één puntje halen uit bij DESO. Eigenlijk hebben beiden, in ieder geval UDI'19,  er voldoende aan. Echter de dreiging van het terugdraaien van de puntenaftrek van Vlissingen, hangt als het zwaard van Damocles boven het duel.  

Stem af dan hoeft u  niets te missen. SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant