Afbeelding

Make-over Daphne: "Ik voel mij voor het eerst mooi als ik in de spiegel kijk"

Algemeen 967 keer gelezen

UDEN | Daphne den Oudsten (37) is ruim veertig kilo afgevallen en vond het tijd voor een make-over. "Ik voel mij voor het eerst mooi als ik in de spiegel kijk."

In mei 2015 ging er bij Daphne een knop om en ze begint met haar afvalrace. "Gezond eten en sporten is nu een hobby!", aldus Daphne.

Toch mocht er nog wel wat aan haar look veranderen, vond Daphne. "Wat voor kapsel past er bij mijn nieuwe lijf?", vroeg ze zich af. Nou, daar wist Maartje van Kapperij Fixie wel raad mee! Ze bezorgde de make-over-winnares een compleet nieuwe coupe, gecombineerd met prachtige make-up.

Ook kleding is soms nog lastig voor Daphne. "Ik weet niet precies welke maat ik heb." Viviën van VIVE Boutique had een prachtig setje uitgekozen voor Daphne. "Wauw, ik pas gewoon in deze broek!", zegt Daphne enigszins verbaasd. Als ze in de spiegel kijkt, constateert ze: "Ik herken mezelf bijna niet."

De fotoshoot vindt Daphne best wel spannend, maar dat blijkt nergens voor nodig. Als een echt fotomodel poseert ze in de winkelstraten van Uden voor de lens van Inge Pieck. En het resultaat mag er zijn!

Kapperij Fixie
Maartje Verkuijlen: "Daphne en ik hadden een fantastische klik! We hebben echt een hele gezellige middag gehad. Ze heeft prachtig donker lang haar. Toch wilde ik haar een compleet andere look geven. Daphne wilde graag de lengte behouden. Daarom hebben we er samen voor gekozen om een mooie pony te knippen en laagjes aan te brengen in het haar. Zo zie je dat je ook door de lengte van het haar te behouden een compleet andere look kan creëren. Qua kleur heb ik de aanzet donkerder gemaakt en met een natuurbruintint gewerkt. Ik heb een trend gebruikt: Balayage. De punten heb ik boven donkerder gemaakt dan onderaan. Zonder folie, zo kun je hele mooie overlopen maken."

Kapperij Fixie is gevestigd aan Klemvogel 1 in Uden. Voor meer informatie kijk op http://www.kapperijfixie.nl. Klanten kunnen online een afspraak plannen of bellen naar 0413-335271.  

VIVE Boutique
Viviën van Deijne: "Wauw, wat ziet Daphne er fantastisch uit! Wat een gave make-over. Wij, van VIVE Boutique, kenden Daphne al als onze klant. Zowel haar innerlijk als uiterlijk is mooi. Om die reden was het super om voor haar dit setje samen te stellen. Daphne is een prachtige vrouw die de laatste jaren hard heeft gewerkt aan zichzelf. Dat vraagt om een uitgesproken outfit! Ze verdient het om te schitteren. Een antraciet denim met de subtiele bewerkingen maakt deze outfit stoer. De mooie floral top in combinatie met de felgele blazer is een echte showstopper. Dit alles maakt het tot een feminene, stoere en lekkere zomerse outfit.

Bij VIVE komen elke twee weken trendy fashion-items binnen uit dé stad van de mode: Parijs. Naast Fashion bestaat het assortiment uit leuke Gifts en gave Scandinavisch-geïnspireerde Home & Living accessoires. Wil jij een outfit die perfect bij jou past? Kom langs bij VIVE Boutique, Passage 1 in Uden. "Eén van onze verkopers wil jou daar graag bij helpen. Stylen is onze passie!"

Meer informatie op @ Facebook VIVE Boutique, @ Instagram VIVE.Boutique of www.viveboutique.nl.

Inge Pieck Fotografie
Inge Pieck: ''Het was ontzettend leuk om Daphne op de foto te zetten. Ze vond het spannend op het begin, maar na een aantal foto's zag je de spanning van het gezicht verdwijnen. Daphne staat het mooist op de foto als zij voluit lacht. Ik vind Daphne met haar nieuwe look wel iets weghebben van Sandra Schuurhof."

Inge is student aan de Fotovakschool in Boxtel, daar volgt zij de deeltijd Vakopleiding Fotografie. Inge Pieck Fotografie is gespecialiseerd in portretfotografie. Wil jij ook een mooie fotoreportage laten maken? Kijk voor meer informatie op www.ingepieckfotografie.com.

Afbeelding
Maartje Verkuijlen van Kapperij Fixie.
Viviën van Deijne van VIVE Boutique.
Daphne voor de make-over.
Inge Pieck van Inge Pieck Fotografie.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant