UDI'19/Beter Bed staat voor belangrijke weken (Foto: Peter Kuijpers)
UDI'19/Beter Bed staat voor belangrijke weken (Foto: Peter Kuijpers)

Sport op zaterdag met aandacht bekerfinale en gesprek met Chevremont-trainer Maurice Verbund

Sport 38 keer gelezen

UDEN/VEGHEL – De voetbalcompetitie is passé waar de nacompetitie start dit weekend. Los hiervan is er zondag de districtsbekerfinale tussen UDI'19 en het Limburgse Chevremont. Veel aandacht hiervoor en vanzelfsprekend de overige nacompetitiewedstrijden in onze regio.

Gesprekken met Alexander Mols die terugkeert naar Blauw Geel'38. UDI'19 staat met Sam Wassenberg op het punt om wellicht de stap te maken naar de Topklasse. Tegenstander SWZ Sneek moet te doen zijn voor de tricolores. Fons Boekelder is doende met supportersbussen zodat de tricolores op volledig support kunnen rekenen in het hoge noorden. Met 34 wedstrijden voor de boeg is een fitte en brede selectie nodig. Dat geldt ook voor de Hoofdklasse waar dit jaar met zestien ploegen maar liefst 30 wedstrijden te spelen zijn. Mooie discussie of borrelpraat voor de getrouwen van diverse clubs. Om 17.45 uur bellen we met trainer Maurice Verbund, trainer van Chevremont waar de elftallen één, twee en drie kampioen werden. 

SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV.  Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant