Thomas de stoomlocomatief is te zien in Markant Uden.
Thomas de stoomlocomatief is te zien in Markant Uden.

Thomas de stoomlocomotief komt 29 mei naar Markant

Algemeen 239 keer gelezen

UDEN | Thomas de Stoomlocomotief, bekend van tv, komt naar Markant Uden met de 'Thomas en het circus'. Een familievoorstelling met levensgrote, rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek. 'Thomas en het circus' is op zondagmiddag 29 mei te zien in Markant Uden.

Thomas De Stoomlocomotief, bekend van de succesvolle tv-serie, is een familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders. Uiteraard komen alle bekende figuren uit de tv-serie voorbij. Het Station van Sodor is in rep en roer, want het Circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Verkleedwedstrijd
Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekers uit om verkleed als conducteur of je favoriete circusartiest naar het theater te komen. Na afloop is er voor degene die het mooist verkleed is een echte Thomas prijs. Na de voorstelling is er een uitgebreide Meet& Greet in de foyer met de acteurs.
'Thomas en het circus' (2+) is op zondagmiddag 29 mei om 14.00 uur te zien
in Markant Uden. Tickets voor deze voorstelling kosten € 17,50 voor volwassenen en € 13,50 voor kinderen tot en met 12 jaar (excl. Ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant