Prinsessia is te zien in Markant Uden.
Prinsessia is te zien in Markant Uden.

Meezingen en dansen met Prinsessia op 5 juni in Markant

Algemeen 351 keer gelezen

UDEN – De prinsessen van Prinsessia verruilen tijdelijk hun prinsessenschool voor het theater en laten het publiek heerlijk meezingen en -dansen met alle mooie prinsessenliedjes. Dit koninklijke spektakel is op zondagmiddag 5 juni maar liefst twee keer te zien in de theaterzaal van Markant Uden.

Op zondagmiddag 5 juni kunnen alle mooie prinsesjes en stoere prinsen uit Uden en omgeving meezingen met de prinsessen van de succesvolle tv-serie van Studio 100. Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet ruilen de prinsessenschool namelijk tijdelijk in voor het theater! De vijf vriendinnen hebben elke vrije minuut benut om keihard te oefenen voor hun eerste liveshow, dus reken maar dat het zal sprankelen op het podium.
Tijdens deze show brengt Basiel een cadeau voor de prinsessen. Dit is de droomtroon. Als je op de troon in slaap valt droom je de allermooiste droom. De prinsessen proberen dit, maar elke droom, hoe mooi hij ook is, verandert in een nachtmerrie. Lukt het hen te achterhalen wat hun dromen steeds verstoord? Kunnen zij ooit nog heerlijk dromen?
De prinsessen zouden het erg leuk vinden wanneer alle kinderen een stoer prinsenpak of mooie prinsessenjurk aantrekken, want na de voorstelling is er gelegenheid om met de prinsessen op de foto te gaan.

'Prinsessia Show' (2+) is op zondagmiddag 5 juni om 13.30 en 15.30 uur te zien
in Markant Uden. Tickets kosten € 18,50 voor volwassenen en € 15,00 voor kinderen tot en met 12 jaar (excl. Ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant