Open Tuinendag in Landerd.
Open Tuinendag in Landerd.

Kunstenaars exposeren op Open Tuinendag Landerd op 19 juni

Algemeen 119 keer gelezen

LANDERD | ook dit jaar organiseert het platform toerisme Landerd een Open Tuinen dag, deze zal plaats vinden op zondag 19 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Afwijkend van andere edities zal er dit jaar in de diverse tuinen kunst te zien zijn. Kunstenaars en kunstgroepen uit de regio hebben zich laten inspireren op de 'Tuin der Lusten' van Jeroen Bosch. Er is dus op de locaties niet alleen een hele mooie tuin te zien, maar bezoekers kunnen ook genieten van creatieve kunstwerken van alle soorten. Het zeskoppige ensemble De Baddies en leden van de Osse Opera zorgen voor de muzikale omlijsting. Naast de siertuinen in Zeeland, Schaijk, Reek en Heesch kunnen mensen de Heemtuin, een biologische tuinderij en moestuinen bezoeken. Zo worden creativiteit, muziek, tuinieren en gezonde voeding met elkaar verbonden. "We zijn blij met het enthousiasme van de deelnemers die zich hebben aangemeld. Er is voor elk wat wils!", aldus de organisatie.

Deelname aan het evenement is gratis en op diverse locaties in Landerd zijn folders verkrijgbaar met de dertien deelnemende tuinen. Deze is ook online te verkrijgen op www.vvvlanderd.nl. Iedereen is van harte welkom om elke tuin te bezichtigen en aanmelden is niet nodig. De organisatie laat weten: "We hopen op mooi fietsweer, de punten zijn namelijk fietsvriendelijk aan elkaar verbonden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant