Bas van de Goor geeft het startschot voor Bernhoven loopt warm.
Bas van de Goor geeft het startschot voor Bernhoven loopt warm.

Bas van de Goor geeft startschot voor Bernhoven loopt warm

Sport 170 keer gelezen

UDEN | Bas van de Goor (oud-olympisch kampioen volleybal) geeft op woensdag 8 juni om 19.00 uur het startsein voor 'Bernhoven loopt warm'. Het sportieve evenement, waarbij de opbrengst gaat naar de Vrienden van Bernhoven, vindt voor de vierde keer plaats. Er zijn afstanden van 5 en 10 kilometer en ook wandelen is mogelijk.

Bas van de Goor, geboren te Oss, heeft zelf diabetes. De missie van de Bas van de Goor Foundation is om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Deze missie sluit aan bij het doel van de groep Start to run met diabetes, die Bernhoven, huisartsenvereniging Synchroon en de Keien Atletiek samen organiseren voor mensen met diabetes. De enthousiaste groep heeft de smaak van het hardlopen te pakken en gaat samen met Bas van de Goor de 5 kilometer lopen.

De loop wordt mede georganiseerd door de Keien Atletiek en De Lions Uden/Veghel. Het parcours loopt door natuurgebied De Maashorst. De route begint en eindigt bij Bernhoven. Er zijn afstanden van 5 en 10 kilometer individueel (inschrijfkosten € 7,50) of met een bedrijfsteam (inschrijfkosten € 100,- per team van 4 personen) af te leggen. Inschrijven kan via www.vriendenvanbernhoven.nl

Ook op de dag zelf is inschrijven mogelijk bij de ingang van Bernhoven, tot 18,45 uur en graag contant en gepast betalen.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten van de Vrienden van Bernhoven op www.vriendenvanbernhoven.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant