Korfrakkers wil de 'Triple' (Foto: Ine Coolen)
Korfrakkers wil de 'Triple' (Foto: Ine Coolen)

Laatste competitiewedstrijd Korfrakkers in teken van afscheid

Sport 132 keer gelezen

ERP – Het laatste duel had niet veel meer om het lijf (figuurlijk dan) Tegenstander Rosolo was verzekerd van continuering en Korfrakkers had al bezit genomen van de tweede plek achter Be Quick. Afscheid werd er na afloop genomen van Maaike van Oort en Heleen van den Nieuwenhof.

Het werd meer een voorbereiding op de halve finale van komende zondag  dan een echte wedstrijd. Met al haar frivoliteiten werd het (dat wel) een fraaie 21-17 zege. Korfrakkers kijkt reikhalzend uit naar de halve finale zondag die in Erp gespeeld gaat worden. Swift of DDW kan dan de tegenstander worden. Een publiekswissel was er voor Maaike van Oort en Heleen van den Nieuwenhof. Beiden stoppen na de competitie met Korfbal en kregen voor hun diensten de bloemen en klapzoenen. Korfrakkers bereidt zich voor op de halve finale. "We gaan voor de triple (zaalkampioen, beker en…)" ,wist speelster Monique van de Ven tegen deze redactie te vertellen eerder deze week.

Tijdstippen
Vandaag, zondag 29 mei, worden nog wedstrijden gespeeld in de topklasse die van belang zijn voor de halve finales. Maar ook de wedstrijden in de reserve topklasse zijn van belang voor de tijdstippen. Die speelsters moeten de gelegenheid krijgen om als reservespeelsters aan te kunnen treden bij de finales van de eerste elftallen. Ook in die klasse gaat het tussen De Korfrakkers, Be Quick, Swift en DDW.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant