MVO: Yobbing verzorgt weer plaatsing conciërge

Zakelijk 107 keer gelezen

UDEN | Na het succesvolle project van de conciërges in D'n Office kreeg Yobbing de aanvraag van ACS Schoonmaak uit Uden om een zelfde soort project te starten en op zoek te gaan naar een conciërge/huismeester voor hun nieuwe pand. ACS schoonmaak heeft namelijk onlangs het oude pand van "de Winter"gekocht en binnenkort verhuizen zij naar deze nieuwe locatie.

In het kader van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is Yobbing in samenwerking met het UWV op zoek gegaan naar geschikte kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor ACS Schoonmaak een zeer interessante optie vanwege de leuke subsidiaire voordelen.

Nadat de sollicitaties binnenstroomden werd een eerste selectie gemaakt. Van de bijna 150 geïnteresseerde kandidaten zijn er 15 uitgenodigd voor een presentatie. Na deze presentatie heeft Yobbing alle geïnteresseerde kandidaten uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na een aantal sollicitatie rondes is er uiteindelijk 1 kandidaat overgebleven. Tonny start deze week met zijn proefplaatsing als conciërge/huismeester bij ACS Schoonmaak.

Tonny is 58 jaar oud en is sinds een aantal maanden werkloos. Het bedrijf waar hij de afgelopen 27 jaar heeft gewerkt is helaas sinds december gesloten. Tonny start met een proefplaatsing van 2 maanden vanuit het UWV. Na deze twee maanden zullen beide partijen met elkaar om de tafel gaan. Mocht iedereen enthousiast zijn, zal Tonny een arbeidsovereenkomst aangeboden krijgen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden met betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen waarbij Yobbing wellicht kan ondersteunen? Neem dan contact op via info@yobbing.nl of bel naar 0413-725 705.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant