Drukte bij de opening van de vernieuwde Albert Heijn. (Foto: Leon Voskamp)
Drukte bij de opening van de vernieuwde Albert Heijn. (Foto: Leon Voskamp)

Ontbijten in volledig vernieuwde Albert Heijn op zaterdag 4 juni

Zakelijk 424 keer gelezen

UDEN | De Albert Heijn in Uden heeft een make-over gekregen. Vrijdag ging het vernieuwde filiaal feestelijk open en daar kwamen veel mensen op af. Ook de komende week wordt er nog volop feest gevierd. Op zaterdag 4 juni kunnen klanten ontbijten bij de Albert Heijn.

Tussen 8.00 en 10.00 uur zijn klanten van harte welkom. "Wij zorgen voor versgebakken brood, divers beleg, lekkere sapjes en koffie en thee", vertelt filiaalmanager Mariet Bakker. Tijdens het ontbijt is er voor klanten ook de mogelijkheid om te vertellen wat ze van de vernieuwde winkel vinden. "Mensen kunnen aangeven wat ze fijn vinden, maar ook wat ze missen", vertelt Bakker. Bij succes wordt het ontbijt misschien vaker georganiseerd.
De opening van het vernieuwde filiaal van de Albert Heijn in Uden heeft vrijdagochtend veel bezoekers getrokken. De eerste honderd klanten kregen een gratis bos bloemen. Op woensdag 1 juni kunnen klanten tussen 13.30 en 17.30 uur met de welbekende Albert Heijn-hamster op de foto.
De winkel kreeg een flinke opknapbeurt. Zo is er nu een stomerij, een koffiehoek, een grill op de Deli-kaas afdeling en het houdbare assortiment is uitgebreid met Turkse, Marokkaanse en Antilliaanse producten. "Wij willen dat onze winkel een ontmoetingsplek is", aldus Bakker.
Maar ook de oude en vertrouwde diensten zijn terug te vinden in de winkel. Er is nog steeds een OV-chipoplaadpunt, een afhaalpunt van Bol.com, een fotoservice en er zijn dagelijks verse bloemen te koop.
Voor meer informatie kijk op www.ah.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant