ONS Welzijn zoekt nieuwe maatjes in Uden en omgeving

Algemeen 501 keer gelezen

UDEN | Er zijn veel mensen die zich eenzaam voelen. Zij kunnen een maatje goed gebruiken. ONS Welzijn is op zoek naar mensen uit Uden en omgeving die maatje willen worden.

Er zijn meerdere mensen, die op dit moment zitten te wachten op een maatje. Wil jij dat maatje zijn voor iemand uit je wijk of gemeente? Dan willen we graag kennis met je maken. Voor meer informatie of aanmelding kan je terecht bij Suzanne Cochius van ONS welzijn, telefoon: 088-3742525.

ONS welzijn
ONS welzijn is er voor mensen, jong en oud, met een vraag of idee op het gebied van opgroeien, opvoeden, wonen, zorg, welzijn en financiën of plannen om iets te leren, voor een ander te doen of de leefbaarheid in eigen buurt te verbeteren. De medewerkers helpen mensen om oplossingen te vinden in hun eigen leefomgeving en hun eigen netwerk. Zij doen dit door de verbinding te leggen met vrij toegankelijke voorzieningen in de buurt en zo nodig (professionele) ondersteuning te bieden. Als het nodig is zorgen ze voor het inschakelen van specialistische zorg.

"ONS welzijn – Ieder mens doet mee en telt mee."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant