Cheques Trap-In overhandigd: 3000 euro minder dan vorig jaar | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden

Cheques Trap-In overhandigd: 3000 euro minder dan vorig jaar

  •   keer gelezen

UDEN | De cheques die opgehaald zijn tijdens de Trap-In zijn dinsdagavond in Eigen Herd overhandigd aan de vijftien goede doelen. Er werd dit jaar in totaal 36.000 euro opgehaald, vorig jaar was dat 3900 euro. Dat is dit jaar 2400 euro per goed doel, tweehonderd euro minder dan het jaar ervoor. Volgens de organisatie is dit de wijten aan het slechte weer op Tweede Pinksterdag.

Traditiegetrouw werden de hoogste sponsorbedragen bekendgemaakt.

Bij de volwassenen zette Harrie van Duijnhoven de traditie van een zeer hoog bedrag voort. Dit jaar haalde hij 1500 euro op.

Bij de jongeren tot 16 jaar scoorde Joyce van Kessel met meer dan 650 euro het hoogste bedrag. Onder de gesponsorde deelnemers werden een aantal prijzen verloot.

Sponsoring
Ook werd stil gestaan bij het feit dat het weer gelukt was om via sponsoring vanuit bedrijven de te maken kosten te dekken, zodat dus alle opbrengsten van Tweede Pinksterdag rechtstreeks kunnen worden uitgekeerd aan de projecten.

Loterij
De avond werd gesloten met een loterij voor de aanwezige vrijwilligers.

Bedankt
Het bestuur bedankte iedereen, zowel deelnemers op Tweede Pinksterdag, als hen die de Trap-in een goed hart toedragen en sprak de hoop uit dat met de uitgekeerde bedragen mooie dingen in de ontwikkelingslanden gedaan kunnen worden.

Meer berichten