Afbeelding

Dit jaar naast beachsoccer ook beachvolleybal op de Hazelberg

Sport 272 keer gelezen

VEGHEL | Het Beachsoccertoernooi op de Hazelberg in Veghel is een begrip in de regio. Dit jaar is er naast een voetbaltoernooi op zaterdag 16 juli ook een volleybaltoernooi op zondag 17 juli. "We hopen het succes van vorig jaar te evenaren en met het beachvolleybaltoernooi op zondag bieden we dit jaar zelfs iets extra's", vertelt Pim van der Sanden van de organisatie.

Onder perfecte weersomstandigheden werd het beachsoccer toernooi afgelopen jaar gehouden. Pim hoopt op een herhaling. "Het is gewoon veel leuker als het mooi weer wordt, maar mocht het onverhoopt regenen zijn we daar op voorbereid." Hij refereert naar de grote overkapping waar de sporters en het publiek onder kunnen schuilen voor zowel de zon als de regen. Het voetbal- en ook het volleybaltoernooi begint rond 13.00 uur. "Ik wil wegblijven uit de ochtend. Nu kan iedereen uitslapen en op zijn gemak naar de Hazelberg komen. Daarnaast sluit het beter aan op het feest dat zich ieder jaar afspeelt." De beachsoccerfinale wordt rond 21.00 uur gespeeld. De volleybalfinale is iets eerder. Eten kan beide dagen op locatie. Pim vindt het belangrijk dat het beachsoccertoernooi op redelijk niveau wordt gespeeld. "Daarom hebben we professionele scheidsrechters en twee velden. Dat kost wat meer, maar dat nemen we voor lief. Uiteraard is gezelligheid het belangrijkst."
Een beachsoccerteam bestaat uit minimaal zeven spelers (18+) en het inschrijfgeld bedraagt 90 euro. Ook de volleybalteams bestaan uit minimaal zeven spelers (18+) en zij betalen 30 euro inschrijfgeld. Inschrijven kan via www.beachsportveghel.nl. "Binnen één minuut is het geregeld, doen dus", besluit Pim.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant