Emos.
Emos.

Emos uit Schaijk viert vijftigjarig jubileumweekend

Sport 180 keer gelezen

SCHAIJK | Eindelijk is het zover: na een mooi gouden seizoen viert dameskorfbalvereniging Emos uit Schaijk haar 50-jarig jubileumweekend. De festiviteiten vinden plaats op 24, 25 en 26 juni op het sportveld aan de Bossestraat in Schaijk. Het is een bomvol programma voor alle leden en betrokkenen.

Emos trapte dit gouden seizoen feestelijk af met een kick-off. 's Ochtends een ontbijt voor de leden en aansluitend een wedstrijd met prominenten uit Landerd tegen oud-speelsters van Emos.

Ook de rest van het seizoen kreeg een gouden randje. "Het korfbalkamp, de kantine, onze verkoopacties. Alles stond in het teken van ons 50-jarig jubileum," lacht Marjon Vos, voorzitter van dameskorfbalvereniging Emos uit Schaijk.

Een bomvol weekend
Op 24, 25 en 26 juni staat de afsluiter van dit seizoen op het programma: het jubileumweekend.

Bijna drie dagen lang is er van alles te doen op het sportpark aan de Bossestraat. "Vrijdag starten we met een receptie voor genodigden. Alle oud-leden en betrokkenen zijn van harte welkom," aldus voorzitter Marjon.

De dag daarna kunnen de leden hun hart ophalen met Expeditie Emos, aansluitend een barbecue en natuurlijk een mooi feest.

"De zondag is weer voor iedereen. Dan spelen we een jubileumkorfbaltoernooi waarbij zowel korfballers als niet-korfballers meedoen. Het zou leuk zijn als veel publiek ze komt aanmoedigen!"

Leden en sponsoren bedankt
Emos heeft zich de afgelopen jaren flink ingezet om geld in te zamelen voor het jubileumweekend: frietvet en mobieltjes inzamelen; fietsen op een hometrainer; op de braderie spullen verkopen; een dienstveiling houden samen met de supportersvereniging van voetbalvereniging DAW en ga zo maar door.

"We zijn ontzettend trots op de tomeloze inzet van onze leden en de hulp die we van alle sponsoren hebben gekregen," besluit Marjon. "Zonder hen hadden we geen jubileumweekend gehad."

Over Emos
Dameskorfbalvereniging Emos is een sportieve, ambitieuze en gezellige club.

De club heeft ruim 250 leden, van wie er 200 zich elk weekend sportief uitleven.

Zij zijn verdeeld over 15 jeugdteams en 6 seniorenteams. Het eerste team speelt met trots in de overgangsklasse.

Activiteiten
En met activiteiten als Sjors Sportief, het schoolkorfbaltoernooi en de koningsspelen staat Emos midden in de samenleving. Emos vindt haar kracht in samenwerken: in de vereniging zelf, maar ook daarbuiten. Zo helpt Emos al jaren mee met de wandelvierdaagse en de zomercarnaval.

Aanmelden
Oud-leden kunnen zich aanmelden via emos.schaijk@knkv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant