Afbeelding

Medaillenregen voor V&K bij Nederlandse Kampioenschappen

Sport 610 keer gelezen

UDEN | De Nederlands Kampioenschappen acrogym van het A- en B-niveau werden 25 en 26 juni gehouden in Ahoy Rotterdam. De Udense club Vlugheid en Kracht (V&K) sleepte maar liefst vier podiumplaatsen in de wacht, waaronder ook een mooie eerste plaats.

Bij de mix paren B-niveau lieten Stef van der Locht en Lynn Bongers zien dat zij in hun niveau de beste van Nederland zijn. Zij behaalden dan ook een prachtige gouden medaille.

Bij de dames paren B-niveau werden Lotte Rovers en Indy Bongers beloond met een mooie zilveren medaille.

Ilze Thoonen en Britt van Dijck stonden tevens op het podium. Zij werden derde van Nederland. Janne L'Ortye en Sophia Bergen behaalden een elfde plaats.

Bij de dames groepen B-niveau lieten Meike Keetels, Renee van Erp en Fenne van Dijck twee mooie oefeningen zien waarmee ze een knappe achtste plaats behaalden.

Bij de dames groepen A pupillen werden Liz Vestegen, Indy Smits en Lieke Frencken beloond met een mooie bronzen medaille.

Bij de dames paren pupillen A pupillen werden Romy de Groot en Fenna Pepers vierden van Nederland.

"De gymnasten kunnen terugkijken op een heel mooi wedstrijdseizoen en ze kunnen trots zijn op deze prachtige resultaten", laat de trotste vereniging Vlugheid en Kracht weten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant