Afbeelding

Teams van Den Dijk en St. Cornelius op NK scholenvolleybal

Sport 755 keer gelezen

ODILIAPEEL / VENHORST | Een team van basisschool St. Cornelius uit Venhorst en drie teams van basisschool Den Dijk uit Odiliapeel hebben zaterdag 25 juni namens volleybalvereniging TFC meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap in Houten. Deze teams waren namelijk al Brabants kampioen geworden.

Volleybalvereniging TFC organiseert jaarlijks een scholenvolleybaltoernooi voor de basisscholen van Volkel, Venhorst en Odiliapeel. En de winnaars van elke groep mogen naar de Brabantse kampioenschappen. Deze vier teams hebben het dus erg goed gedaan.
Bij groep 4/5 werd het team van groep 5 van Den Dijk na een spannende halve finale, knap derde. Het team bestond uit Stijn van de Akker, Jens van de Heuvel. Jurre van Roosmalen, Mart van de Wijst en Koen van de Pol. Bij groep 6 werd het team van St. Cornelius na nipt verlies in de halve finale ook zeer knap derde. Dat team bestond uit Harm Jagers, Jade Derks, Ties van Gerwen, Eric van Helvoirt en Luuk van Lieshout. De jongens van groep 7 van Den Dijk werd uiteindelijk zevende van Nederland. Dat team bestond uti Luc de groot, Thijs Raijmakers, Rens Hagelaars, Niels Lamers en Job van Berlo. En de meiden van groep 8 van Den Dijk uiteindelijk zesde van Nederland. In dat team zaten Eline Janssen, Liz Meggelaars, Renee van Beuningen, Iza van Roosmalen en Bente de Vocht.
TFC laat weten: "Alle teams werden weer begeleid en gecoacht door leden van onze club. Al met al kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagd toernooi met mooie, sportieve en spannende wedstrijden."

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant