Bassischolen gaan de strijd aan tijdens Badmintontoernooi

Sport 72 keer gelezen

UDEN | Badmintonvereniging Slamis '67houdt samen met Schoolsport Uden een groot badminton scholentoernooi. Op zaterdag 16 juli gaan de scholieren de strijd aan met elkaar in sporthal De Stigt.

Slamis en Schoolsport Uden hebben het afgelopen jaar al badmintonclinics gegeven op de Udense basisscholen. Deze werden tijdens de gewone gymlessen gegeven. Door alle enthousiaste kinderen is besloten een groot Badminton Scholentoernooi te organiseren.

Kinderen uit groep zes, zeven en acht kregen een uitnodiging voor het toernooi. Er zijn nu zeven teams die in duel gaan met elkaar.

BC Slamin '67 houdt daarnaast nog twee open speelavonden voor de scholieren op dinsdag 5 en 12 juli. Ook mensen die nog niet hebhen ingeschreven, zijn welkom. Inschrijven kan tot en met 5 juli via de website of vul het contactformulier in dat verkrijgbaar is op de deelnemende scholen. Gewoon naar De Stigt komen, kan ook. Beide speelavonden zijn van 19.00 tot 20.15 uur. Kinderen die komen worden begeleid en leren alle ins en outs van badminton. Er is natuurlijk ook genoeg tijd om te oefenen voor het het grote toernooi. Het Scholentoernooi begint om 9.00 uur en eindigt om 14.00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant