Foto: Twitter @wijkagberghem.
Foto: Twitter @wijkagberghem.

Dief op heterdaad betrapt bij Prinses Irene

Sport 90 keer gelezen

NISTELRODE | Een dief is woensdagochtend op heterdaad betrapt toen hij probeerde een zitmaaier te stelen bij Prinses Irene in Nistelrode. Dat laat de politie op Twitter weten.

Op 't Loo zagen surveillerende agenten dinsdag op woensdagnacht een personenauto verdacht geparkeerd staan. Toen zij uitstapten hoorden zij sleepgeluiden in de omgeving. Hierop ontstond het vermoeden dat er een inbraak aan het plaatsvinden was.

Vervolgens zijn er meerdere surveillance eenheden in de directe omgeving gepositioneerd. Korte tijd later zag de politie een persoon naar de verdachte auto rennen, komende vanaf een afgesloten terrein aldaar. Hij stapte in en reed met hoge snelheid weg. Het voertuig kon direct staande worden gehouden en de bestuurder werd gecontroleerd.

In de tussentijd stelden de agenten een onderzoek in op het terrein. Daar bleek een shovel in een aanhanger te zijn gezet, vermoedelijk met het doel om deze weg te nemen.

Hierop werd de bestuurder van de personenauto direct aangehouden en werd de auto van de man in beslag genomen. De verdachte is ingesloten in Den Bosch en het onderzoek naar de herkomst van de shovel en de aanhangwagen is in gang gezet.

De verdachte betreft een 24-jarige man uit Volkel en is een bekende van de politie. Hij heeft eerder diefstallen gepleegd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant