Afbeelding

Start met hardlopen met Start to Run bij De Keien Atletiek in Uden

Sport 474 keer gelezen

UDEN | Wil jij ook beginnen met hardlopen? En dan het liefst bij jou in de buurt? Maar vind je die eerste stap zo lastig? Dan is Start to Run iets voor jou! Start to Run is dé succesvolle cursus voor startende de lopers. Vanaf zaterdag 10 september organiseert De Keien Atletiek weer zeven Start to Run-trainingen. Inschrijven is mogelijk via www.starttorun.nl.

Samen, maar op je eigen niveau, ga je met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 09.30 uur hardlopen. Je traint op de mooie baan van De Keien Atletiek onder begeleiding van deskundige hardlooptrainers. Na elke training krijg je huiswerk mee, zodat je jouw conditie geleidelijk opbouwt. Na zeven weken ben je in staat ongeveer drie kilometer aan één stuk hard te lopen. Wekelijks zorgt De Keien Atletiek in samenwerking met bedrijven en organisaties ook voor interessante presentaties over onderwerpen als blessurepreventie, voeding, schoenen, podotherapie en kleding.

Behalve een fit lichaam krijg je nog meer als je meedoet aan Start to Run. Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner's World en het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie.

Schrijf je in voor Start to Run via www.starttorun.nl en vink bij locatie 'De Keien Atletiek Uden' aan. De trainers van De Keien Atletiek zien je graag op zaterdag 10 september.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant