SPES loopt averij op, winst voor ONA/Astrantia en VIOS.
SPES loopt averij op, winst voor ONA/Astrantia en VIOS.

Korfrakkers en Be Quick winnen, Altior verrast in Milsbeek

Sport 241 keer gelezen

Wellicht gaat er in het korfbal wat veranderen. Altior toonde dat aan afgelopen zondag door in het voorheen ongenaakbare bastion met 14-18 bij SPES te winnen. Korfrakkers en Be Quick wonnen braaf hun partijen bij Prinses Irene en Korfrakkers versloeg nieuwkomer Olympia/DOS uit Ommel.

Korfrakkers uit Erp warmde zich op thuis tegen promovendus Olympia/DOS uit het mooie Ommel. De coach van de rookie in Topklasse zal ongetwijfeld gezegd hebben: "Dat gaan we niet winnen meiden, maar geniet hier kun je alleen maar van leren." Dat zouden dan woorden zijn met voortschrijdend inzicht. Na een ruststand van 16-9 werd het 27-17 in Erps voordeel. Volgende week de kraker met Be Quick in Nuland.

Al na zeven minuten stonden het Nulandse Be Quick met 0-3 voor in Nistelrode tegen Prinses Irene wat met de rust een 2-4 stand te zien gaf. In de tweede helft liep het veel sterkere Be Quick uit naar een uiteindelijke 7-12 eindscore. Nuland maakt zich op voor het treffen met grootste concurrent Korfrakkers dat zondag naar Nuland komt. De wedstrijd begint om 15.00 uur.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant