De 5-jarige Skippy
De 5-jarige Skippy

Enthousiaste Stafford Skippy zoekt een huisje

Algemeen 569 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Skippy. Skippy is een lieve en enthousiaste Stafford kruising van 5 jaar oud. Ze verblijft al een veel te lange tijd in ons opvangcentrum dus het wordt wel eens tijd dat ze haar gouden mandje vindt.

Als ze je eenmaal kent is ze een hele leuke, aanhankelijke en vriendelijke hond. Ze vind het heerlijk om aandacht te krijgen en kan erg genieten van wandelingen in het bos. Skippy is een echte mensenhond en kan helaas absoluut niet met soortgenoten overweg. Ze heeft daarom een aanlijn- en muilkorfplicht. Ze doet dit gelukkig erg goed en het is een heel stuk veiliger zo. Skippy krijgt een speciaal dieet omdat ze een voedselallergie heeft. Nu ze de juiste voeding krijgt is dit goed onder controle. Interesse? Stuur dan een mail naar admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Dieropvangcentrum Hokazo is een stichting die jaarlijks zo'n 1000 katten en 500 honden opvangt. Dit omdat deze binnenkomen als zwerver of omdat er afstand van wordt gedaan. Hokazo is een dieropvangcentrum met een non euthanasie beleid en geeft alle dieren een kans! Ben jij nog op zoek naar een leuk honden- of kattenmaatje? Kom dan eens een kijkje nemen op de Lange Goorstraat 6 in Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant