Afbeelding

Danique uit Volkel strijdt voor één jaar gratis wonen

Algemeen 1.684 keer gelezen

VOLKEL | Studentenkamers zijn schaars en daarom regelen dj's Barend van Deelen en Daniel Lippens een woning voor één van de 538-luisteraars. Danique van de Bosch uit Volkel maakt kans op de gratis studentenkamer. Maandag 24 juni neemt zij het op het 18 Septemberplein in Eindhoven op tegen een andere fanatieke student.

Met als opdracht: zoveel mogelijk bizarre items van een lijst verzamelen, die ieder goed zijn voor één punt. De student met de meeste punten is door naar de finale op donderdagavond 27 juni in de radioprogramma's van Barend en Daniel. 538-dj Barend van Deelen: "De winnaar kwalificeert zich voor de finale bij 538 waar ze strijden om de ultieme hoofdprijs: één studiejaar lang gratis wonen in één van The Student Hotels in Nederland! Hoe vet is dit? Scheelt ze een vermogen en deze kans krijgen ze maar één keer." 538-dj Daniel Lippens: "We geven die kamer natuurlijk niet zomaar weg, ik ben heel benieuwd hoe ver de studenten gaan in het verzamelen van de bizarre items. Wat ze moeten verzamelen houden we nog even geheim. Het blijft natuurlijk niet bij een afwasborstel en toiletrolhouder, er zitten behoorlijk wat gekke combinaties en verrassingen tussen."

Deze week worden van maandag 17 tot en met woensdag 19 juni iedere avond twee deelnemers bekendgemaakt. De 538 Studentenkamer Strijd is vanaf maandag 24 juni elke avond vanaf 19.00 uur te volgen via Radio 538 en 538.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant