Boyka is een lieve, aanhankelijke labrador reu die op zoek is naar een thuis.
Boyka is een lieve, aanhankelijke labrador reu die op zoek is naar een thuis.

Asieldier van de week: gouden mand gezocht voor lieve Boyka

Algemeen 992 keer gelezen

UDEN | In de wekelijkse rubriek van stichting Hokazo deze week aandacht voor Boyka, een lieve, aanhankelijke labrador reu die geboren is op 17-10-2017.

"Hij is afgestaan aan het asiel en wij gaan een passend huisje voor hem zoeken. Boyka heeft helaas niet de beste start gehad en het is daarom een must om een cursus met hem te gaan volgen. Voor Boyka zoeken we een huisje zonder kinderen en weinig prikkels zodat hij rustig kan wennen en leert begrijpen wat de baas van hem verlangd. We zoeken daarom ook mensen die stevig in hun schoenen staan en bereid zijn op een positieve manier met hem te trainen. Boyka heeft bezitsagressie met kauwbotten en kan dan fel uit de hoek komen. Hij kan best even alleen thuis zijn en is de bench gewend. Denk jij dit Boyka te kunnen bieden? Stuur dan een mail naar admin@hokazo.nl."

Hokazo nieuws
Hokazo is dringend op zoek naar vrijwilligers die met honden willen wandelen. "Ben jij 18 jaar of ouder en heb jij zin, tijd en een heleboel liefde over voor de hondjes van Hokazo? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn dringend op zoek naar mensen die met onze hondjes willen wandelen op de zondagmiddagen. Lijkt dit je leuk? Stuur dan een mailtje naar admin@hokazo.nl en vraag naar de voorwaarden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant