Winkelcoördinator Karin, regiocoördinator Ellen en gastvrouw Ans.
Winkelcoördinator Karin, regiocoördinator Ellen en gastvrouw Ans.

Ben jij de nieuwe gastvrouw- of heer van VVV Uden?

Algemeen 1.415 keer gelezen

UDEN | Wie weleens binnenloopt bij de VVV aan het Brabantplein staat er misschien niet altijd bij stil: de professioneel ingerichte winkel wordt geheel gerund door vrijwilligers. Ter aanvulling van het team is VVV Uden naarstig op zoek naar gastheren en/of gastvrouwen.

De VVV is een landelijke organisatie ten behoeve van het toerisme. In Uden subsidieert de gemeente de VVV, omdat bevordering van het toerisme in het belang van Uden is, maar verder wordt het werk in de winkel aan het Mondriaanplein gedaan door vrijwilligers. Eind 2017 verhuisde VVV van het Mondriaanplein naar het Brabantplein. Een nieuwe locatie en frisse uitstraling. De huiskamer van Uden, waar iedereen die informatie nodig heeft over Uden en de Maashorst terecht kan. Winkelcoördinator Karin Klösters staat samen met een aantal vrijwilligers iedere dag klaar om belangstellenden te vertellen over de leukste uitstapjes, mooie fietsroutes en wandelingen. Karin: "Wat veel mensen niet weten is dat we ook diverse streekproducten verkopen. Echte Brabantse en Hollandse artikelen. Ook kun je een stadswandeling aanvragen met gids." De gastheren- en vrouwen bij VVV Uden zijn van alle markten thuis. Ans is al jaren vrijwilligster in Uden. "Het is fijn als je als gastheer of gastvrouw affiniteit met Uden hebt", vertelt ze. "Omdat je bezoekers en bewoners moet informeren is het ook belangrijk dat je gastvrij, open en enthousiast bent. Zowel jong als oud is welkom, maar het is wel nodig dat je met een computer om kunt gaan. En niet te vergeten: we hebben een leuk, gezellig team dat altijd voor elkaar klaar staat."

Meer informatie
VVV Uden is zes dagen per week van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Ben je enthousiast en geïnteresseerd? Bel dan naar 0413 25 07 77 of mail naar info@vvvuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant