Afbeelding

Zangers en zangeressen gezocht voor het Bevrijdingsconcert in Markant

Algemeen 935 keer gelezen

UDEN | De zomervakantie is voorbij en het 'normale leven' is inmiddels weer begonnen. Wellicht heb je door jouw vakantie de oproep in augustus gemist, daarom wil de organisatie van het Bevrijdingsconcert op 5 mei 2020 nogmaals de informatie over dit evenement delen.  

Op 5 mei 2020 viert heel Nederland haar 75 jaar vrijheid. Ook in Uden wordt deze vrijheid gevierd tijdens het feestelijke bevrijdingsconcert op 5 mei in Theater Markant. Een avond vol muziek, zang en dans door lokale en regionale talenten. De avond wordt muzikaal begeleid door muziekvereniging De Eendracht. Een avond door en voor mensen uit Uden en omgeving met medewerking van diverse verenigingen en organisaties. Het bevrijdingsconcert belooft een feestelijke avond te worden waar het publiek kan genieten van muziek van toen en nu. Initiatiefnemer Jean-Louis de Bont, fervent deelnemer en mede organisator van diverse zangprojecten en de Udense Musical, heeft een groep enthousiaste mensen bij elkaar gebracht om het bevrijdingsconcert te organiseren. De organisatie bestaat uit onder andere Rinus en Petra Michels, Ellen de Gier, Elvira Weisz, Karin Klösters, Eric van der Heijden en Helene de Bont. 

Zoektocht naar muzikaal talent
Om deze avond tot een groot succes te maken is de organisatie op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen. In totaal is de organisatie op zoek naar 30 tot 40 volwassenen die ervaring hebben met zingen. De repetities zijn op donderdagavond en worden geleid door een professionele zangcoach. Aanmelden als zanger of zangeres of meer informatie nodig? Stuur dan een mail naar uden75jaarvrijheid@gmail.com. Inschrijven kan tot en met 6 oktober.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant