Informatieavond over het leren van een vreemde taal
Informatieavond over het leren van een vreemde taal

Informatieavond over het leren van een vreemde taal

Algemeen 1.039 keer gelezen

In een klassikale omgeving met ervaren (native speaker) docenten een vreemde taal leren. Dat kan bij Volksuniversiteit Oss.

Welke taal wil jij leren? De lessen Engels, Italiaans, Grieks, Japans, Spaans, Frans, Latijn, Russisch, Duits, Pools, Arabisch, Indonesisch, Portugees, Turks en Hongaars worden op drie verschillende locaties gegeven; Oss, Berghem én Uden, zowel overdag als 's avonds. De talenlessen worden op verschillende niveaus aangeboden. In overleg met een docent kan het instaplevel worden bepaald. Tussendoor overstappen naar een hoger of lager level is ook mogelijk.
Lesmateriaal
De lessen worden gegeven aan de hand van een (werk)boek en de docenten vullen dit aan met eigen lesmateriaal. Bij iedere taal is er aandacht voor de grammatica, het lezen en schijven én het spreken. Hierdoor leert men de taal gelijk te gebruiken. Op woensdag 18 september is er van 19.00 tot 21.00 uur een informatieavond bij de Volksuniversiteit Oss aan de Kruisstraat 94. Meer informatie en inschrijven kan via www.volksuniversiteitoss.nl, info@
volksuniversiteitoss.nl of (0412) 63 80 60. Tijdens kantooruren kun je ook altijd even binnenlopen bij Volksuniversiteit Oss e.o. aan de Kruisstraat 94 in Oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant