De nieuwe ruimte werd feestelijk geopend.
De nieuwe ruimte werd feestelijk geopend. Foto: Henk Lunenburg

Feestelijke opening nieuwe ruimte 'Gewoon Ontmoeten'

Algemeen 1.031 keer gelezen

UDEN | Bij participatiecentrum Gewoon Goed is vandaag een nieuwe ruimte in gebruik genomen. Met het doorknippen van een lint, het feestelijk toosten met bubbels en het bekend maken van de naam 'Gewoon Ontmoeten' is de ruimte nu officieel in gebruik.

Niets moet in deze ruimte en alles draait om het ontmoeten van andere mensen. Samen kan er het biljartspel worden gespeeld aan een splinternieuwe tafel en we starten in november met biljartlessen op de vrijdagmiddag. Ook is er ruimte om een gezelschapsspel te spelen, een legpuzzel te maken, te sjoelen of rustig samen een praatje te maken. Een prettige manier om je dag in te vullen en het kan je helpen om zeer laagdrempelig contact te leggen.

Gewoon Goed
Naast Gewoon Ontmoeten biedt participatiecentrum Gewoon Goed dagbestedingsplekken in de houtwerkplaats, het textielplein, de assemblageafdeling en in de creatieve inloop. Ze bieden duurzame en passende dagbesteding voor iedereen. Bij Gewoon Goed kan iedereen zijn of haar talenten ontdekken en verder ontwikkelen. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Gewoon Goed is gevestigd aan de Udenseweg 4 in Uden. Gewoon Ontmoeten is op dit moment van maandag tpt en met vrijdag van 12.30 tot 14.30 uur geopend. Voor meer informatie, zie de website www.gewoongoed-uden.nl, bel 0413 85 15 11 of kijk op de Facebookpagina van Gewoon Goed Uden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant