Afbeelding

Tirolerdorp op de kermis dit jaar flink uitgebreid

Algemeen 385 keer gelezen

UDEN | Het Tirolerdorp staat al sinds 2008 op de Mega kermis in Uden. Vorig jaar was het gezellige Oostenrijkse dorp nog te vinden op de Botermarkt, maar dit jaar pakt exploitant Michel Ropers flink uit op de Nieuwe Markt.

"We hebben daar wat meer plek. Nu kunnen we het dorp nog mooier opbouwen. De grill en de bar komen dit jaar naast elkaar te staan en niet tegenover elkaar", legt Ropers uit.

In het Tirolerdorp kunnen mensen genieten van vooral heel veel gezelligheid. "Het is echt een beleving. Door de houten huisjes waan je jezelf helemaal in een Oostenrijks dorp. Het heeft de uitstraling die je ook ziet op de Oktoberfeesten", zegt Ropers. "We hebben heel goed eten en lekker bier. We houden het niveau hoog. Daarnaast hebben we ook heel gezellig personeel."

Op de zaterdagen is het extra groot feest in het Tirolerdorp. Dan treedt schlagerzanger Thorsten op. "Hij maakt schlagermuziek met een knipoog. Hij neemt zichzelf dus niet te serieus", vertelt Ropers. De enthousiaste ondernemer hoopt weer veel Udenaren te mogen verwelkomen in zijn dorp op de Nieuwe Markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant