Logo kliknieuws.nl/uden

Hypro Sport lifestyle wordt The Athlete's Foot

  •   1178 keer gelezen   Centrum

Uden | Hypro Sport Lifestyle, al heel erg lang gevestigd aan de Galerij in Uden, gaat verhuizen en verandert tevens haar naam in The Athlete's Foot Uden. Qua locatie verandert er niet veel want in feite steken ze alleen maar schuin over naar de andere kant van de Galerij. Maar qua winkeluitstraling heeft er een totale metamorfose plaats gevonden. De nieuwe winkel is ingericht volgens een zeer hip en eigentijds concept waarin een zeer uitgebreid aanbod sneakers en sportieve kleding gebracht wordt.

De succesformule the Athlete's Foot ontwikkelt zich razendsnel. Het lijkt erop dat de franchiseketen elke stad gaat voorzien van een Athlete's Foot store. Deze week is Uden aan de beurt en dat is dan de 58e in Nederland. Op vrijdag 18 augustus is het zover. De nieuwe vestiging in hartje centrum aan de galerij 35, zal dan voor het eerst haar deuren openen.
In het openingsweekend wordt er aan alle bezoekers volop gezelligheid geboden. Maar ook zijn er tal van speciale openingsaanbiedingen. Zo is er voor iedere bezoeker een waardebon van 10 euro die hij of zij kan besteden bij aanschaf van een paar sneakers. En zolang de voorraad strekt is er voor iedere klant een gratis goodiebag. Wat betreft gezelligheid; een DJ staat garant voor trendy dancemuziek op vrijdag 18 augustus.

Meer berichten