Logo kliknieuws.nl/uden
Genieten van lekker eten en drinken tijdens Lekker Uden
Genieten van lekker eten en drinken tijdens Lekker Uden

Sligro hoofdsponsor foodmarkt Lekker Uden

  •   1670 keer gelezen   Centrum

UDEN | Lekker Uden heeft Sligro aan zich verbonden als hoofdsponsor voor de foodmarkt die in het eerste weekeinde van september op de markt in Uden gehouden.

"We zijn trots op de samenwerking die tot stand is gekomen met hoofdsponsor Sligro én Heineken. Als toonaangevende merken in de branche zijn zij van grote toegevoegde waarde voor ons culinaire foodevent", aldus Maico Schepens, vestigingsdirecteur van Sligro in Veghel.
Nadat het plan voor Lekker Uden aan Sligro werd voorgelegd, was het voor hen al snel duidelijk: "Een bijzonder mooi initiatief waar we meteen erg enthousiast over waren en waar we graag een bijdrage aan wilden leveren. Maar dat is niet de enige reden dat we ons als hoofdsponsor aan Lekker Uden hebben verbonden. Als belangrijkste partner van de aanwezige Udense horeca willen we ook graag aan hen onze betrokkenheid laten zien", aldus Maico Schepens.
Samen met Sligro is ook Heineken sponsor van Lekker Uden. De twee zijn onlangs een strategische samenwerking aangegaan, waarbij Sligro de logistieke activiteiten van Heineken voor de Nederlandse horeca op zich heeft genomen. Met deze unieke combinatie weet Lekker Uden zich dus op alle vlakken verzekerd van producten van topkwaliteit.
De Markt in Uden vormt op 31 augustus, 1 en 2 september de locatie voor Lekker Uden, een sfeervolle foodmarkt geïnspireerd op de foodhallen-trend die wereldwijd enorm populair is. Tijdens het driedaagse event worden foodlovers uit de regio getrakteerd op de gastvrijheid, trots en uiteraard het vakmanschap van de deelnemende foodartiesten.

Meer berichten