Logo kliknieuws.nl/uden

Udens bedrijf IDI Projects gaat centrum van verlichting voorzien

  •   2212 keer gelezen   Centrum

UDEN | Het Udense bedrijf IDI Projects gaat het centrum deze winter voorzien van verlichting. Daarnaast zorgt het bedrijf voor eyecatchers op rotondes en in bomen. Half november wordt op feestelijke wijze de verlichting ontstoken bij de boom op de Promenade. 

De ontworpen verlichting bestaat uit veel 3D ornamenten en organische vormen, die zowel 's avonds als overdag voor sfeer zorgen. De gebruikte producten zijn grotendeels organisch, recyclebaar en duurzaam.

De gemeenteraad besloot afgelopen juni om geld beschikbaar te stellen voor de aanschaf van nieuwe sfeerverlichting voor het winkelcentrum. Onlangs heeft een aanbestedingsprocedure plaatsgevonden. Vandaag werd bekend dat de opdracht werd gegund aan IDI Projects. "We zijn blij dat we, samen met de centrumondernemers en de centrummanager, eensgezind tot een keuze zijn gekomen", vertelt wethouder Gijs van Heeswijk. "Het is extra speciaal dat een Udens bedrijf de nieuwe sfeerverlichting gaat leveren. Een sfeervol centrum is voor ondernemers van groot belang voor behoud van de aantrekkingskracht van ons centrum. Met nieuwe sfeerverlichting willen we in de wintermaanden, van november tot en met januari, de sfeer in het centrum verhogen en een positieve bijdrage leveren aan de beleving van inwoners en bezoekers."

Meer berichten