Afbeelding

Ujes Feest met Tribute to the Cats

Centrum 91 keer gelezen
UDEN - De eerste editie van het Ujes Feest krijgt steeds meer vorm. De splinternieuwe website www.ujesfeest.nl staat online, en het entertainmentprogramma is bekend. Het is een aaneenschakeling van hoogtepunten, met het optreden van Tribute to the Catsband als een van de uitschieters. Maar er is meer te beleven op 14, 15 en 16 mei, veel meer.

[image=305312]

De aftrap van het Ujes Feest is op Hemelvaartsdag met Uje Sport; dat wordt georganiseerd in samenwerking met atletiekvereniging De Keien. Later die middag en avond is er topmuziek van regionale artiesten: Fully Loaded, Udens Big Band, The Specs en Square. De aanwezigheid van Addy van den Krommenacker die avond, maakt de show compleet.

Palingsound
Op vrijdag 15 mei is er van 14.00 tot 17.00 uur kindertheater voor de jeugd, en mogen echte voetbalfans op de foto met Phoxy, de mascotte van PSV. Vrijdagavond maakt het Ujes Feest een uitstapje naar Volendam. Want vanaf 20.00 uur klinkt de palingsound over de Markt met een spetterend optreden van Tribute to the Catsband. Kaarten voor deze show kosten 15 euro. Bestellen kan nu al via www.ujesfeest.nl of via de voorverkoopadressen.

Slotakkoord
Ook op de afsluitende zaterdag is er volop vermaak. Maurik van den Heuvel, deelnemer aan de Dakar Rally, komt langs met zijn truck. En de gerenommeerde coverbands Ruizzz en Beat the Stones zorgen samen voor een muzikaal slotakkoord van het Ujes Feest. Het Ujes Feest begint op Hemelvaartsdag - donderdag 14 mei - en duurt tot en met zaterdag 16 mei. Dat betekent drie dagen eten, drinken, streekproducten en entertainment voor jong en oud.

Neem een kijkje op www.ujesfeest.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant