Afbeelding

Koningsweekend Ons Caffeej en ’t Stulpke

Centrum 206 keer gelezen
UDEN - Het livepodium op de Markt bij Ons Caffeej en Café ’t Stulpke biedt tijdens het Koningsweekend een vol programma. Op vrijdag vanaf 21.00 uur bijt de Udense band met Pit, oftewel ‘BB-Cool’ het spits af met soul, blues, funk en rock, waarbij het onder meer nummers van Joe Cocker, The Trammps en Seal brengt.

[image=200649]

Zaterdag vanaf 21.00 uur spelen de eindbazen onder de coverbands, de 5 onweerstaanbare mannen van BigBird met de ‘Recht in je Hart! tour 2015’. Zij vuren maar liefst 120 meezingers op je af, verpakt in de vetste medleys & mash-ups. Grootser, energieker, uitzinniger en interactiever dan ooit. BigBird verovert je hart en gaat er nooit meer uit.
Zondag is het tijd voor het jaarlijkse Festival van het Nederlandse Lied met als afsluiting een samenzang op de Markt en aansluitend bij Ons Caffeej en Café ’t Stulpke een swingend optreden van Ria Valk!
Tijdens koningsnacht geven de rijzende sterren Manuel Broekman en Géza Weisz acte de présence op het Live Podium op de Markt in Uden! Géza Weisz draait de vetste platen en partner in crime Manuel Broekman host de show.
Maandag 27 april Koningsdag vangt aan met de traditionele Markt tegenover Café ’t Stulpke en Ons Caffeej, waarna halverwege de middag het feestgedruis losbarst op de hits van The Proffesor. Een knotsgekke Amerikaan die zingt als een wildeman, die beukt op z'n piano en tegelijkertijd met z'n voeten de drums bespeelt, kortom entertainment van ‘t hoogste niveau!
De entree is zoals altijd gratis en bij minder mooi weer is het genieten op de overdekte en altijd zonnige terrassen van Ons Caffeej en Café ’t Stulpke.

[image=306075]

[image=306074]

Voor info en volledig programma check: www.onscaffeej.nl/koningsweekend
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant