Afbeelding

Koopzondag: 'Festival van Nederlandse Lied'

Centrum 69 keer gelezen
UDEN - Het Udense centrum staat zondag in het teken van het Nederlandse lied. Voor het achtste jaar organiseert het Udense Koor zonder Noten het inmiddels bekende 'Festival van het Nederlandse Lied'. Maar liefst 28 koren en orkesten uit het hele land luisteren deze koopzondag op met Nederlandstalig repertoire.

[image=306052]

Het festival begint om 12.00 uur en eindigt met een optreden van Ria Valk op de Markt vanaf 17.30 uur. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Ook dit jaar opent burgemeester Henk Hellegers weer het Festival om 12.00 uur. De hele middag, vanaf 13.00 uur zullen de koren zingen, ieder koor treedt drie maal op, op drie verschillende locaties. Het dagprogramma staat aangeven bij alle locaties.
Het publiek laat zich meestal ook niet onbetuigd en zingt lekker mee. Het hoogtepunt die middag is de samenzang om 17.15 uur. Dan zingen de verzamelde koren nog drie liedjes. Zoals voorgaande jaren zal ook nu weer een bekende Nederlandse artiest rond 17.30 uur de middag feestelijk afsluiten. Ria Valk zal beslist laten horen dat ze feesten altijd nog geweldig vindt.

In het Udens Weekblad van vandaag zit een speciale bijlage waar het hele programma voor deze middag in staat. Kijk ook op www.koorzondernoten.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant