Afbeelding

Voorbereidingen Cuijk on Ice gestart

Centrum 88 keer gelezen
CUIJK | De winter van 2015/2016 nadert weer met rasse schreden. Een weekje met wat nachtvorst maakte dat weer duidelijk. "De belofte die wij u deden in het vorige schaatsseizoen, dat we ook de naderende winter weer ons uiterste best gaan doen om het belangrijkste plaatselijke evenement van de winter in Cuijk te realiseren, gaan we inlossen", aldus het bestuur en de organisatie van Cuijk on Ice.

[image=296607]

Namens dat bestuur zegt initiator Frans Bus: "Wij zij weer volop bezig met het benaderen van sponsors om het evenement mogelijk te maken in financieel opzicht. Hun bereidheid om Cuijk on Ice te ondersteunen is essentieel. Het maakt het ook weer mogelijk om de entreeprijzen op hetzelfde niveau te houden als de jaren hiervoor. Uiteraard wordt het bestuur weer geholpen door vele vrijwilligers."
Bij de evaluaties van de vorige edities van Cuijk on Ice gaven vrijwilligers aan ook weer beschikbaar te zijn voor het naderende seizoen. Zij gaan weer aan de slag als opbouwers en afbrekers, toezichthouders, kassiers en schaatsverhuurders en, zeker niet op de laatste plaats, die mensen die over de kennis beschikken om de ijsbaan technisch te realiseren en te laten functioneren.

Informatie
Cuijk on Ice gaat van een start op zaterdag 5 december en de laatste dag (met al smeltend ijs) is op zondag 3 januari 2016. "Graag verwelkomen wij iedereen vanaf 5 december op het Louis Jansenplein, dat voor een maand zal zijn omgebouwd tot een overdekte ijsbaan met horeca en diverse extra voorzieningen. Wij rekenen weer op een supergrote opkomst van onze inwoners, maar ook van mensen van buiten de gemeente of zelfs over onze landgrens."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant