Afbeelding

Fiets-Forum Uden steunt Fiets naar je Werkdag

Gezondheid 641 keer gelezen

UDEN | Het Fiets-Forum Uden (FFU) steunt de Fiets naar je Werkdag op donderdag 23 mei. Trap die dag eens lekker naar je baas. Het FFU wil het veilig gebruik en extra gebruik van de fiets promoten in de regio Uden-Veghel. Dat is goed voor de mobiliteit, volksgezondheid, leefbaarheid en milieukwaliteit.

Het FFU wil de belangen van alle fietsers in deze regio behartigen. Naast het verbeteren van de infrastructuur en onveilige verkeerssituaties, staat hierbij het versterken van het gebruik van de fiets centraal. Zo werken we zonder actieve ondersteuning vanuit de gemeente Uden aan een beter fietsklimaat in Uden e.o.

Fiets naar je Werkdag
Het doel van de Fiets naar je Werkdag is om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de fiets als vervoermiddel naar het werk. Fietsen is goed voor het milieu en zeer zeker ook voor de gezondheid. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat je minder snel ziek wordt en fitter en energieker op het werk verschijnt. Het aanbieden van een fietsplan is voor veel werkgevers een makkelijke manier om het belangrijke HR-thema 'vitaliteit' in de organisatie in te voeren (Bron: FiscFree).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant