Afbeelding

Opnieuw nostalgische kermis in de tuin van Sint Jan

Human Interest 715 keer gelezen

UDEN | Stichting Vrienden van Sint Jan organiseert voor de vierde keer een nostalgische kermis in de belevingstuin van zorgcentrum Sint Jan. Het evenement vindt komend weekend plaats.

Er is onder andere een zweefmolen, een draaimolen een springkussen en bezoekers kunnen er eendjes vangen, blikken gooien en zichzelf laten schminken.

"Het is nog steeds een kleinschalige kermis, gericht op kinderen van ongeveer 7 en 8 jaar", vertelt Rene Jetten van stichting Vrienden van Sint Jan. De attracties zijn daar dus ook op afgestemd. "Het is een veilige en overzichtelijke kermis, waarbij bewoners van Sint Jan ouders met kleine kinderen of opa's en oma's met kleinkinderen elkaar kunnen ontmoeten." Het doel van de stichting is om mensen van de Sint Jan een plezierige dag te laten beleven. "We hebben de stichting destijds opgericht om geld op te halen, dat we kunnen besteden aan activiteiten en materialen. Met deze kermis spelen we in op de beleving." Zo zorgde de stichting voor de aanschaf van een jukebox en een duofiets, maar ze organiseren ook uitstapjes voor de bewoners. De kermis is op zaterdag en zondag voor iedereen gratis toegankelijk en is open van 14.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant