Afbeelding

Gewijzigde filmavonden bij MuzeRijk

Kunst en cultuur 397 keer gelezen

UDEN | In MuzeRijk worden in zomer films gedraaid. De films op donderdag 18 juli en vrijdag 2 augustus, van 21.00 uur tot 00.00 uur, worden naar binnen verplaatst.

Op 18 juli kun je de film Coyote Ugly bekijken. Deze film gaat over de jonge Violet Sanford, die hoopt in New York een muziekcarrière te starten. Ze wil haar kansen wagen als tekstschrijfster. Het leven in de grootstad blijkt echter een heel stuk zwaarder te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden. Zonder job kan ze de eindjes niet langer aan elkaar knopen. Wanneer ze hoort dat er in de bar 'Coyote Ugly' iemand gezocht wordt, probeert ze de eigenaar te overtuigen van haar capaciteiten. Wanneer ze 's avonds de bar binnenwandelt, staat de hele tent op zijn kop. Luide muziek weergalmt en de opgehitste mannen schreeuwen de diensters toe. Waar is Violet terechtgekomen? Kan zij zich redden tussen de andere vrouwen? En hoe zit het met haar muzikale carrière?

Night at the Museum
Op 2 augustus kun je kijken naar Night at the Museum. Dit verhaal gaat over de gescheiden Larry Daley (Ben Stiller), die ondanks zijn vasthoudende pech in het leven, het gevoel dat er iets groots staat te gebeuren. Hoe groot, weet hij zelf ook niet, totdat hij met enige tegenzin een baan als nachtbewaker in het Historisch Museum accepteert. Al tijdens zijn eerste dienst wordt het hem duidelijk dat hij wel eens een cruciale rol in de wereldgeschiedenis kan gaan spelen. 's Nachts gebeuren er in het museum wel heel eigenaardige dingen...iedereen en alles komt tot leven!! Met de wijze woorden "Don't let anything in or out!" en de hulp van het wassenbeeld van President Teddy Roosevelt (Robin Williams) probeert Larry de vechtende Romaanse gladiatoren en Amerikaanse cowboys weer op gelijke voet te krijgen en de rondrennende T-Rex bewijst voor eens en voor altijd waarom hij bekend staat als het gevaarlijkste roofdier ter wereld. Larry zal de samenzwering binnen het museum op moeten lossen om ervoor te zorgen dat de deuren niet voorgoed zullen sluiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant