Er is een open dag bij ROC De Leijgraaf.
Er is een open dag bij ROC De Leijgraaf.

Beleef De Leijgraaf tijdens de open dag op 18 november

Onderwijs 298 keer gelezen

OSS| Vrijdag 18 november opent De Leijgraaf haar deuren. Leerlingen en docenten zetten hun beste beentje voor om uw kind helder te informeren over De Leijgraaf. Informatie over de opleidingen, maar ook over onderwerpen die verdergaan dan het onderwijs.
Het opleidingsaanbod van De Leijgraaf sluit goed aan bij de vraag van bedrijven en instellingen uit de regio. Er wordt nauw samengewerkt met het bedrijfsleven, het onderwijs wordt samen met hen gemaakt. Denk hierbij aan stages, gastlessen en workshops. De nieuwe opleiding Food is hier een goed voorbeeld van. Hierin zijn de krachten gebundeld met een breed scala van bekende regionale Food-concerns.
De opleidingen van ROC de Leijgraaf scoren goed tot zeer goed in de MBO Keuzegids. Ondersteunende administratieve beroepen, Secretariële beroepen, Medewerker ICT, Autotechniek, Bouw en de Laboratoriumopleiding zijn zelfs Topopleidingen.
Kan een leerling maar moeilijk een keuze maken, dan biedt De Leijgraaf de workshop 'Kiezen doe je zo' aan. Een workshop waar samen met een ouder aan kan worden deelgenomen. Is de keuze al gemaakt, dan is aanmelden voor een opleiding tijdens de Open Dag mogelijk. Er volgt dan al snel een kennismakingsgesprek. Hier wordt nog eens stil gestaan bij de opleidingskeuze. Sluit deze aan bij je kwaliteiten en je uiteindelijke doel? Ook wordt er bekeken of er extra ondersteuning nodig is om succesvol te zijn.
De Open Dag op vrijdag 18 november is een mooi moment om te oriënteren op een vervolgopleiding of om de sfeer te komen proeven. Alle lokalen en praktijkruimtes staan open. Kijk voor meer informatie en deelnemende locaties op www.leijgraaf.nl/opendag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant