Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg
FOTO'S

Feestweek op 25-jarige basisschool 't Mulderke

Onderwijs 2.357 keer gelezen

UDEN | 25 jaar geleden startte basisschool 't Mulderke in een klein appartementencomplex in de wijk Zoggel in Uden. De school moest nog gebouwd worden op Uden-Zuid. Deze week wordt er het 25-jarig bestaan van de school gevierd. 

Het is een feestweek voor alle kinderen met veel activiteiten. Gisteren was de opening van de feestweek. Wethouder Gijs van Heeswijk was aanwezig en hij beloofde de kinderen een cadeautje, die ze aanstaande vrijdag krijgen. Hierna boden vier kinderen een groot paneel aan, gemaakt door ouders. Hierop staan foto's en het logo van de school. Leerkrachten en leerlingen zongen samen het schoollied. Vervolgens werden er door de kinderen met grote bamboestokken molens gebouwd. Een molen is immers de woning van een mulder. Deze zijn te bewonderen op de grasveldjes rond de school.

Donderdag 4 april staat er een schoolreis naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen op het programma. Vrijdag 5 april zijn er verschillende workshops op school en vindt er in de wijk is een speurtocht plaats.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant