Afbeelding
Foto: Rémon Koenen met naast hem (R) Mark Dobbelsteen
+video

Dongen 'angstgegner' voor Blauw Geel'38/Jumbo

Voetbal 735 keer gelezen

Het is niet dat we de favorietenrol willen verleggen, maar Dongen is een geval apart. Van de zes ontmoetingen met de Dongenaren verloor Blauw Geel'38 vier maal en speelde twee maal gelijk. Thuis werd sowieso alleen maar verloren. Geen best trackrecord dus. Blauw Geel'38/Jumbo liet vorige week zaterdag de winst in Gemert liggen, (eindelijk) winst op Dongen zondag staat garant voor continuering  van de koppositie.

Door: Peter Kuijpers

Bij Dongen vertrok flankaanvaller Rémon Koenen. De sterspeler meldde zich bij Achilles Veen. Ook het contract met trainer Ruud Kaiser werd tot verbazing van de Ossenaar zelf abrupt ontbonden. De nieuwe trainer in Dongen heet Ozcan Azkaya. De zaken lopen in Dongen nog niet zoals dat meestal het geval is. Drie gelijke spelen, allen 1-1, en verlies bij DEM is tot nu toe de buit die vier punten opleverde. Slechts een nederlaag wat toch duidt dat je niet zomaar even over Dongen heen wandelt. Zondag komen de mannen naar Veghel naar het nog ongeslagen Blauw Geel'38.

Linker flank
De Veghelaren trainden donderdag met een volledige groep. Of alle spelers ook zondag in actie komen is nog maar de vraag. Hurkmans, die al aan het partijspel meedeed ,wordt nog zeker tot na de winterstop. Joey Hellstern is prima op weg en zijn entree is aanstaande. Dé vraag is natuurlijk hoe ziet er de aanval uit komende zondag. Niels van Casteren wist het al (zie video) maar hield de kaarten nog tegen de borst. Speelt Danny Verbakel die zaterdag nog in de spits stond opgesteld tegen Gemert? Als hij speelt zal dat vermoedelijk op de linker flank zijn en kan Jeroen van Schoonhoven weer zijn basisplek innemen in de spits. Dat zou inhouden dat Koen van der Zanden op de bank plaats moet nemen. We gaan het zien zondag, waar scheidsrechter Lensink om 14.30 uur fluit voor aanvang.

Gesprek met trainer Niels van Casteren en aanvaller Jeroen van Schoonhoven:

Programma komende week:
Groene Ster-EVV
ADO'20-Gemert
Blauw Geel'38/Jumbo-Dongen
HSC'21-Jong ADO Den Haag
OFC-DEM
Hercules-Hoogland
UNA-O.S.S.'20
Westlandia-FC Lienden
Quick-Vrij

Stand
1.O.S.S.'20 4-10
2.Blauw Geel'38/Jumbo 4-10
3.Groene Ster 4-10
4.HSC'21 4-7
5.DEM 4-7
6.ADO'20 4-6
7.Gemert 4-5
8.EVV 4-5
9.Hoogland 4-5
10.Hercules 3-4
11.OFC 3-4
12.Jong ADO Den Haag 3-3
13.Dongen 4-3
14.FC Lienden 3-2
15.Westlandia 4-2
16.UNA 4-2
17.Quick 4-0

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant