Eefje Schalken en Moniek van Hurne.
Eefje Schalken en Moniek van Hurne.

Praktijk Alles Kids voor kinderfysiotherapie en beweegplezier

Zakelijk 631 keer gelezen

UDEN/ZEELAND | Eefje Schalken en Moniek van Hurne hebben al heel lang een droom om een praktijk voor kinderen te starten waar naast de kinderfysiotherapie alle kinderen welkom zijn voor beweegplezier. Ze hebben als missie: iedereen plezier in bewegen te geven, liefst zo jong mogelijk.

Tegenwoordig bewegen kinderen steeds minder, wat grote gevolgen heeft voor onder andere de motorische ontwikkeling. Ze hopen met het speciaal opgestelde programma 'zorg voor beweegplezier' kinderen al op jonge leeftijd (0-2 jaar) plezier in bewegen te geven om zo een goede basis mee te geven voor de verdere ontwikkeling. "Als moeders hebben we zelf ook gemerkt dat het door het drukke leven niet altijd lukt om stil te staan bij alle ontwikkelingen van je kind. Daarom geven wij beweegpleziergroepen, Sherborne en peutergym om speelplezier te hebben samen met je kind. Echte quality-time! In de hele maand oktober en november zijn er gratis proeflessen."
Daarnaast hebben ze al ruim 10 jaar ervaring en passie voor het beroep als kinderfysiotherapeut. Ze zijn een gespecialiseerde kinderfysiotherapie praktijk en behandelen daarom alléén kinderen om zo de beste zorg te kunnen bieden. De hulpvragen kunnen uiteenlopen van baby's met voorkeurshouding, schrijfproblemen, problemen met de prikkelverwerking, sportblessures of houdingsproblemen. "Wij kijken graag samen met de ouders wat we voor het kind kunnen betekenen om er voor te zorgen dat het kind weer met plezier kan bewegen, zonder belemmeringen." Voor meer informatie of aanmelding kijk op de website www.praktijk-alleskids.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant