De finalisten.
De finalisten.

De finalisten van de Karwei DIY-contest bekend

Wonen 552 keer gelezen

UDEN | De 3 finalisten van de DIY-contest van KARWEI Uden zijn bekend! Op zaterdag 22 oktober strijden Ellen Aldenhuijsen, Angela Megens en Monique Visser bij de KARWEI in Uden om een KARWEI wooncheque ter waarde van €2.500. Live klussen zij aan een 'do-it-yourself' project die wordt beoordeeld door de jury.

Zaterdagmiddag vond de halve finale van de DIY-contest van KARWEI Uden plaats op de Markt in Uden. De halve finalisten maakten live een stijlvolle lamp. De projecten werden deskundig beoordeeld door de jury bestaande uit Leonie Mooren, styliste van onder andere vt wonen, en retailontwerper Mark van Hooff.

De projecten van Ellen, Angela en Monique werden door de jury als beste beoordeeld. Zij strijden dan ook op zaterdag 22 oktober tegen elkaar bij de vernieuwde KARWEI in Uden. De wedstrijd wordt gehouden omdat de KARWEI in Uden de laatste tijd compleet is vernieuwd. Om dat te vieren zijn er vanaf woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober speciale acties en verschillende leuke activiteiten.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant