Foto: Udens College.
Foto: Udens College.

Udens College Proef valt in de smaak bij groep achters

Onderwijs 613 keer gelezen

UDEN | De smaakpapillen van de ruim 500 bezoekers aan de Udens College Proef op het vmbo kregen maandag geen seconde rust. Er werd volop geproefd op het Udens College door de leerlingen van groep 8 en hun ouders.

Belangstellenden konden kennismaken met de vakken op het Udens College door een keuze te maken uit diverse workshops. De enthousiaste leerlingen konden samen met hun ouders van alles doen. Een kleine greep uit het workshopaanbod: gedichten schrijven, zandsculpturen bouwen, een virtuele toer op aarde afleggen en appelflapjes maken. Donderdag 24 november valt er voor nieuwsgierigen nog meer te proeven. Dan houdt het Udens College op de locatie havo/vwo (Schepenhoek) de UC Proef. Er kan ook dan gekozen worden voor een middag- of avondprogramma. Het middagprogramma begint om 16.00 uur, het avondprogramma om 19.00 uur.

Smaakt dit alles naar meer? Op de Open Dag van het Udens College zet de Udense middelbare school de deuren wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. De Open Dag vindt plaats op zaterdag 21 januari 2017.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant