Nieuwe bewoners hangen kerstwensen in de kerstboom.
Nieuwe bewoners hangen kerstwensen in de kerstboom.

Feestelijke bijeenkomst oplevering woningen De Gaarden in Uden

Wonen 853 keer gelezen

UDEN | De oplevering van het deelproject de Kersengaard in de voormalige kloostertuin van het Retraitehuis in Uden is dinsdag 20 december feestelijk gevierd.
De nieuwe bewoners, kopers van de vrije kavels en bewoners van Het Retraitehuis, waren hierbij aanwezig. Evenals wooncorporatie Area, ontwikkelaar en bouwgroep Hendriks Coppelmans en architectenbureau Omni architecten uit Schijndel. De 24 appartementen van de Kersengaard zijn woensdag 17 december opgeleverd. Medio november werden 18 andere woningen al opgeleverd.
De feestelijke bijeenkomst had een kerstsfeer, met kerstlichtjes en vuurkorven, waarbij de glühwein, warme chocolademelk en erwtensoep met roggebrood en spek natuurlijk niet konden ontbreken. Daarnaast is er een grote kerstboom geplaatst onder de onderdoorgang van het appartementencomplex, waarin de bewoners van De Gaarden en Het Retraitehuis zelf een kerstwens mochten hangen.
De Kersengaard was deelgebied 2 van project De Gaarden, dat rond Het historische Retraitehuis aan de Volkelseweg in Uden ontstaat. Vanaf januari gaat Hendriks Coppelmans samen met Area vol enthousiasme verder naar deelgebied 4. In deze fase worden 28 energieneutrale appartementen gebouwd en 36 'Nul-op-de-Meter'-woningen, woningen die bij gemiddeld gebruik enkel de energie gebruiken die ze zelf opwekken en daardoor geen energierekening meer hebben. Voor meer info op: www.degaarden-uden.nl.

Bart Hendriks, algemeen directeur van Hendriks Coppelmans, wenst de nieuwe bewoners veel geluk in hun nieuwe wijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant