Afbeelding

Het Feest der Feesten dit jaar in de Kruisheren Kapel

Carnaval 1.057 keer gelezen

UDEN | Het Feest der Feesten is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Dit prachtige carnavalsfeest van de Knoerissen voor mensen met een beperking en hun vrienden, familie en verzorgenden vindt dit jaar plaats in de Kruisheren Kapel in Uden.

De datum is 18 februari. Het Feest begint om 13.30 en is om 16.00 afgelopen. Gelukkig zijn er veel dingen zoals vanouds. Wat te denken van de top band Ruizzz. Ze beloven het dak er af te spelen. We zijn benieuwd, het dak is kei hoog dit jaar!! Ook is het foto toestel er weer voor vrolijke kiekjes van de feestgangers. IJs, popcorn en ranja zijn weer gratis. Bovendien krijgen de gasten bij binnenkomst twee consumptie bonnen.

De grand finale is om 15.30. Dan komt de grote artiest, de verassing van de middag. Voorzitter Mark van Bommel is enthousiast over de locatie. "We gaan de Kapel ombouwen tot een mooie smaakvolle feest tempel. De mensen zullen verbaasd zijn hoe mooi het er uit komt te zien. We zijn enorm trots op de samenwerking met Brabant Zorg en dankbaar dat ze mee willen denken voor deze bijzondere doelgroep".

Berry van Middendorp zal volgend jaar het stokje overnemen van Mark van Bommel. "Ik heb het altijd met veel plezier gedaan maar het is tijd voor nieuwe mensen met frisse ideeën. Zo hebben we ook sinds vorig jaar een nieuwe presentator, Mitchel Wijdeven. Ik geloof dat we met hem de perfecte presentator hebben, hij staat heel dicht bij de doelgroep".  Het beloof dit jaar een spektakel van jewelste te worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant