Toeternietoe.
Toeternietoe.

Straatcarnaval Toeternietoe bij Ons Caffeej en Café 't Stulpke

Carnaval 698 keer gelezen

UDEN | Voor de vierentwintigste keer organiseren Ons Caffeej en café 't Stulpke op carnavalsmaandag vanaf 13.11 uur het straatcarnaval voor iedereen: Toeternietoe!

Dit jaar met twaalf blaaskapellen uit de regio en van ver daarbuiten. Een vakjury beoordeelt de kapellen, de winnaar ontvangt honderd consumptiebonnen, zeventig euro voor de instrumentenpot en de welbekende Peer Vergunst wisseltrofee, uitgereikt door Prins Porcelus LII.

Ook wordt de jaarlijkse staontoffelwedstrijd weer gehouden. Bedenk en maak een ludieke, mooie, grappige en/of functionele staontoffel, neem 'm mee en ding mee naar de hoofdprijs! Er worden 120 consumptiebonnen verdeeld over verschillende categorieën.

Daarnaast dit jaar voor de vierde keer de 'Ujese CarnavalsTombala', een loterij voor het goede doel. De gehele opbrengst van de tombola gaat naar een Ujes goed doel dat op de middag van Toeternietoe bekend wordt gemaakt.

De middag wordt afgesloten met een bruisend optreden van "de Vier Viltjes". Ujese goede doelen kunnen aangemeld worden via oc@onscaffeej.nl of info@stulpke.nl. Aangaande de keuze van het goede doel wordt niet gecorrespondeerd.

Meer informatie
Meer informatie staat op de Facebookpagina van Toeternietoe Uden. Inschrijven voor de staontoffelwedstrijd kan op maandag 27 februari tot 14.00 uur. Lootjes voor de tombola zijn ook op de middag zelf te koop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant